Николай Бареков никога не е бил свалян от екран, каквито спекулации бяха направени преди дни.

"Това би означавало да се самосваля, защото аз съм изпълнителен директор на ТВ7", каза самият Бареков в ефира на телевизията, която ръководи.

През цялото лято той ще работи зад екрана, а на екран ще се завърне през есента. Журналистът обяви, че подготвя изненада със завръщането си.

"През септември ще стане ясно как ще участвам в програмната схема на телевизията. Няма да почиваме, продължаваме с пълен напред. Целта е ясна - ТВ7 трябва да запази своята позиция", каза Бареков. Той обяви, че за първи път телевизията е лидер на тв пазара в България, позовавайки се на летните рейтинги.

"Нашето бъдеще е на лидер", каза още Бареков. "Натиснахме педала с "Мис България" и целия този спорт, който готвим в следващите два месеца", коментира още изпълнителният директор на телевизията.

Той подчерта, че разпределя бюджета протекционистки към българското - към българските брандове и българския спорт, вместо да налива пари в чужди първенства.

"Наесен стартираме много голям мащабен риалити проект, който ще бъде в праймтайма, няколко български сериала правим, Влади Въргала прави продължение на "Шменти-капели", издаде част от есенните изненади в ефира Николай Бареков.