Попфолк изпълнителят Крум се подготвя да представи едно много свежо лятно парче и тези дни дори трябва да снима клип.

Междувременно обаче отново се опитва да оправи отношенията с половинката си, с която нещата не вървят както трябва. Двамата обикновено лятото се разделяли и тогава той се отдавал на безразборен секс.

От около месец фолк изпълнителят Крум отново е в сложни отношения с половинката си.

Двамата дори не се виждат и затова той не губил много време и се впуснал в нова връзка. Само че нещата станали още по-сложни, защото се оказал забъркан в любовен четириъгълник.

"Хванах нещо друго, което пък е обвързано с друго и стана манджа с грозде. Сега съм много объркан и вече не знам дали съм влюбен, или ми писна от всички и само ми се правят разни сексуални работи. Обикновено лятото се разделям с половинката и изневерявам, а пък то не се брои лятото за изневяра, защото като си се разделил, значи си свободен. Като не намериш нещо по-свястно се връщаш", обясни певецът, пише blife.bg.

Крум започнал да си мисли, че е много откачен и се притеснява дали ще си намери половинка.

Иначе в музиката нещата са доста по-ясни. Смята през лятото да ни забавлява с нови песни и тези дни дори трябва да снима нов клип. За разлика от последните му две песни - "Отровна" и "Остани", новата ще е много лятна. Първите му две песни за "Пайнер" бяха според него самия олицетворение на душевността. Сега идва ред да покаже готино, тежкарски и изпипано и другата си страна.

"Мога да кажа, че не е за задълбочаване на чувствата и мислите. Пак ще има някоя красива жена, иначе ще е скучно. Сюжетът ще е доста разголен, фриволен. В последните два клипа все показвам тяло, сега не знам. Не съм сигурен дали няма да заснема два клипа за отрицателно време - в единия може да покажа някаква голотия, в другия може и да не покажа", добави още Крум.

Напоследък Крум все по-често започна да се разсъблича в проектите си и явно няма никакъв проблем с голотата. И той като всички хора имал своите комплекси, но когато камерата работи, знае, че така трябва, и притеснението му минава.

"Между другото не ходя на нудистки плаж, защото там ме е срам от хората. Аз хем съм ексхибиционист и обичам да ме гледат, хем се притеснявам", признава Крум.

Следващия си проект ще представи до края на месеца, а за другия още не знае. С поп музиката е категоричен, че е приключил още преди пет години, но това не означава, че не редува песните като стилове.

"Попфолкът вече звучи доста по-различно. Няма значение стилът, важен етикетът попфолк, който ми беше цел навремето. Аз насилствено станах попфолк изпълнител, без знанието на предишния ми продуцент и оттогава не ми се е променило виждането", издаде Крум.