От Банка ДСК продължават с приятните изненади за своите клиенти. След като пуснаха промоционални билети през интернет банкирането за едно от най-горещите музикални събития на сезона – Spirit of Burgas, сега те предлагат и нова функционалност за потребителите на смартфони.

Всички, които използват , могат да активират и една нова услуга – мобилното приложение DSK Smart. Благодарение на него те могат да се възползват от редица функционалности, създадени специално в услуга на клиента. С DSK Smart можете лесно и удобно да използвате услугите на Банката, дори когато сте в движение.

Приложението DSK Smart е за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android и Windows Phone и Ви позволява:

– да получите достъп до Вашите парични средства;

– да откриете на картата най-близките до Вашето местоположение банкомати и банкови офиси;

– да получите актуална информация за обменните курсове и да използвате вградения валутен калкулатор.

Активирането му е повече от лесно. За да използвате пълноценно DSK Smart, е необходимо просто да сте потребител на ДСК Директ – интернет банкирането на Банка ДСК. Именно от него можете да активирате приложението, преди да започнете да го използвате и да добавите сметките, които Вие желаете да бъдат достъпни чрез него.

При влизане в DSK Smart с потребителското име и парола за , ще получите достъп до следните функционалности:

– наличност, детайли и движения по разплащателни, спестовни и депозитни сметки;

– информация за кредити – остатък, вноска, падежна дата и др.;

– детайли и информация по банкови карти;

- спестяване, зареждане на виртуална карта и преводи между собствени сметки.

Приложението е напълно безплатно и можете да го свалите от iTunes AppStore, Google Play и Windows Phone Store.

В случай, че все още не сте се сдобили с билети за фестивала, Ви напомняме, че можете да го направите онлайн чрез интернет банкирането . Офертата е повече от гореща, тъй като от банката предлагат двудневен билет за Spirit of Burgas на преференциална цена. Пълният пропуск ще ви струва 105.00 BGN!

Услугата е много удобна. При успешно онлайн плащане ще Ви бъде изпратен e-mail с референтен номер на операцията Чрез него  ще получите закупените билети на касата на входа на фестивала. Тази функционалност е достъпна след влизане в ДСК Директ,  чрез меню „Нареждане на преводи” >> секция „Преводи” >> Билет за Spirit of Burgas.

Най-горещите имена от световните музикални топ-листи ще се вихрят на главната сцена на Бургаския централен плаж на 27 и 28 юли т.г. Сред  изпълнителите, които ще имаме удоволствието да видим и чуем на фестивала, са: ZAZ, ABOVE & BEYOND, EDITORS, RIZZLE KICKS, SELAH SUE, CHASE & STATUS DJ Live, LITTLE ROY, CHE SUDAKA, ENTER SHIKARI, ANDY C, PAUL OAKENFOLD и DUB FX.

*Spirit of Burgas 2012 (Снимка: Bulphoto)

Повече за :

ДСК Директ е услуга за online банкиране на Банка ДСК. Тя Ви позволява да извършвате банкови операции, без да ставате от компютъра си. Получавате:

– достъп до Вашите пари от всяко място с компютър и интернет;

– по-ниски цени на банковите операции в сравнение с тези в клон на Банката;

– справочна информация за наличността, плащанията и постъпленията по Вашите сметки (разплащателни, спестовни, депозитни), както и информация за Вашите кредити (остатък, вноска, падежна дата и др.);

– лесен и безплатен начин за плащане на сметки за комунални услуги;

– удобна възможност за спестяване чрез уникални продукти, създадени специално за ДСК Директ;

– преводи по сметки в Банката и междубанкови преводи в лева и валута, включително и към Републиканския бюджет;

– възможност за откриване на сметка и издаване на банкова карта.