Холивудските звезди трошат луди пари за пластични процедури, козметика и фитнес, за да съхранят тялото си младо колкото може по-дълго.

46-годишната Хали Бери например до голяма степен успява: погледната отдалеч, фигурата й напомня на тази на 20-годишно момиче! Разгледана по-отблизо обаче, актрисата няма как да скрие целулитените си бедра, пише kliuki.bg.

Трапчинките и гънките издават, че Хали вече не е в първа младост и че ако иска да съхрани имиджа си – трябва да помисли за пребиваването си по плажовете.

И Лейди Гага набръчка бедрата, макар възрастта й да е още – така да се каже – зелена! Диетолози са на мнение, че ранното деформиране на епидермиса е свързано с непостоянното тегло: Гага ту отслабва, ту надебелява и кожата й започва да страда.

Дори секс идоли като Скарлет Йохансон и Дженифър Лопес, няма как да скрият портокаловата си кожа.

И Рийз Уидърспун има целулит – макар да не е безразлична към външния си вид, тя се прави, че не й пука и че целулитените бедра на звездите са нещо в реда на нещата. Ами да: като анатомия и физиология не се различават по нищо от безбройните си фенове!