Мария Илиева сподели, че има нова любов в ефира на TV7.

Мъжът на живота й има отношение към музиката и бил "интелектуална зодия".

Певицата пя в зала "Олимпия" и в Португалия пред 20 000-на публика.

Тя се появи в студиото видимо променена, драстично отслабнала и щастлива, като сподели, че е направила и еротична фотосесия! Тя подчерта, че не е искала порнонамеци, а светлина, еротика и красота. Според нея точно това и постигнала.

Тази година е изключително успешна за нея. Певицата отслабна със "своя си диета", която включва обилна закуска, често хапване на месо и зеленчуци и по 3-4 литра вода на ден. Другата й тайна е, че вечеря 4 часа преди да си легне. Тя се радва на новото си тяло и на комплиментите на хората, които й казват, че на живо изглежда още по-хубава и по-слаба.

Новият й клип също е от класа, според музикалните среди. В него Мария Илиева показва, освен прекрасно тяло и невероятна хореография, а парчето е повече от добро.

Песента е провокирана също от новата й любов и е знак за това, че е щастлива и любовта изпълва всяка нейна секунда.

Мария призна, че е фен на ЦСКА и приема историята с отбора като "голяма драма". Баща й я е запалил по футбола, водил я е на мачове и от него се е научила да бъде истински фен, който подкрепя любимия отбор и в трудностите. Преди време е помогнала и на волейболистите от ЦСКА с кампания, благодарение на която са се закрепили нещата в тима.