Калоян Трифонов, бившият приятел на Рут Колева, обясни всичко около любовната им драмата и разкри истината дали Рут е направила аборт или не.

Днес следобяд, в ТВ интервю, Калоян разказа от - до, с всички подробности. Младият актьор категорично заяви, че не търси отмъщение от певицата, но е крайно разочарован от нея и меркантилното й поведение.

"Хонорарът, който взе за всичкия този театър, й помогна занапред, за живота и за кариерата", каза Калоян.

Той обясни, че животът му буквално се е обърнал с краката на горе за два месеца и според него Рут е виновна за това, заради което той разкри всичко около любовната им драма.

"Всичко това ми дойде като гръм от ясно небе! Не можеш да казваш на един човек, че го обичаш и че разчиташ на него, и после да флиртуваш с друг", разочаровано коментира изневярата на бившата му със спортиста Любо, който спечели риалити формата "Къртицата".

Младокът каза още, че Колева му е съобщила по телефона, че е бременна и че бебето най-вероятно е направено по време на едно от нейните излизания от шоуто, пишат от "Блясък".

"Мислех си, че лъже, като ми каза. Не знаех на какво да вярвам, реших, че е отново от предаването, обаче се оказа истина", каза за шока Калоян.

В разкритията си той сподели още, че за него всичко е било нагласено и направено за пари, и че предаването и Рут са спечелили на негов гръб баснословна сума пари, а той не е видял и стотинка.

Относно бременността на певицата Калоян призна, че двамата направо са обсъдили аборт, който тя е направила малко по-късно, а той е бил до нея и дори я е откарал от болницата до дома й.

"Нямаше как да задържим бебето. Не може да подлагаш плода на толкова стрес, алкохол и цигари, и да искаш да родиш здраво дете! Направих всичко от приятелски чувства, но тя отново ме излъга. Не може през деня да направиш аборт от мен, а през вечерта да си отново с друг! Това вече беше прекалено", разочаровано коментира актьорът наглото поведение на Колева.

Припомняме, че драмата около Рут Колева и бившия й Калоян Трифонов се разви пред очите на цяла България в риалити шоуто "Къртицата", където тя, освен, че му изневери, му съобщи, че е бременна от него.