Плеймейтката Николета Лозанова си пусна… мустаци. Чаровната половинка на Валери Божинов публикува своя снимка, докато се приготвя за разходка.  Все още без грим и с окосмяване над горната устна.

Очевидно плеймейтката бе пропуснала да премахне неприятните косъмчета и даде повод да я обсъждат надълго и нашироко.

„Може ли така да се излага, да отиде на козметик“, коментират потребители в мрежата. Окосмяването й е толкова осезаемо, че дори и почитателите й го забелязаха с просто око, пише kliuki.net. Повечето от тях са на мнение, че с претенциите за модна икона, които има, Николета би трябвало да се грижи повече за външния си вид.

„Още малко и с брада ще се появи! Да отиде на козметик“, възмущават се из мрежата перфекционисти. И отбелязват, че макар и на почивка, Лозанова не трябва да пренебрегва външния си вид.

По забавното в случая е, че футболната съпруга реши да щракне и мъжа си. Фотосът отново не бе обработен с Photoshop и се видя ясно, че Валери страда от противоположния проблем - започнал е да оплешивява.

Въпреки че се хвали с впечатляваща фигура футболистът не може да отрече, че годините са започнали да му се отразяват. И на снимките без корекции ясно се вижда, че косата му сивее тук — там, а темето му застрашително олисява.

„Побеля му косата от нея“, “Изпила му е живеца“,  „Ей, умори го това момче“, шегуват се зевзеци в мрежата. По думите им, плеймейтката направо е състарила мъжа си.

На повечето снимки Валери се хвали с гъста и тъмна коса. Но както изглежда, подобно на съпругата си и той честичко прибягва до фотошопа, за да скрие някои издайнически недостатъци.

Според тях спортиста не отстъпва на половинката си по суета и полага огромни грижи за вида си. И въпреки това, много снимки на Валери минават през фотошоп, преди да бъдат публикувани. На други обаче ясно се вижда, че футболистът вече не е първа младост. И въпреки добрата си физическа форма, определено е започнал да побелява и оплешивява.