Михаил Билалов се забърка в нов любовен скандал. Само преди година актьорът бе пред развод, след като стана ясно, че кръшка на японската си съпруга Санае с водещата Александра Гюзелева.

Двамата женени любовници обаче се разделиха набързо и успяха някак да спасят семействата си, пише "Всеки ден", цитира lifestyle.bg.

Сега обаче Джаро от „Под прикритие" отново е засечен с чужда жена, и то на морето. Цяла седмица звездата от крими сериала се разхождал спокойно по местните барове в „Св. Влас", както и на плажа с новата си изгора, а фотографи дори успяха да ги заснемат по време на интимна вечеря.

Новата на актьора Мишо Билалов е доста апетитна руса красавица и няма нищо общо с нисичката и скромна японка, от която актьорът има две деца. Връзката му с хубавицата е доста изненадваща, защото само преди 2 седмици в тв интервю Билалов обясняваше колко много обича жена си и как прекарва всяка свободна минута в Париж със семейството си.

Едва ли обаче японката ще прости отново на Билалов, както направи, след като лъсна предишната му изневяра. Още тогава тя заплашила с развод и два месеца не искала нито да чува, нито да вижда актьора, разкриват запознати с драмата. Джаро ще трябва доста да се напъне, за да успее да изкара едноседмичната си почивка на морето със сексапилната блондинка като най-невинен флирт с почитателка.

*Михаил Билалов с децата и съпругата си Санае (Снимка: Bulphoto)

*Михаил Билалов с децата и съпругата си Санае

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/shani-otreche-vruzka-s-dzharo.54563.html

Заглавна снимка: disco.bg