Фолк певицата Алисия и футболистът Валери Божинов имаха специален повод за празнуване.

Изпълнителката честваше имения ден на сина си, а футболната звезда - своя собствен. Бившата двойка обаче не се събра по случай събитието, а предпочетоха да празнуват разделени. Валери със съпругата си Николета Лозанова и дъщеря им Никол, а Алисия със сина си Валери — младши.

Изпълнителката дори сподели снимки, на които двамата очевидно много добре се забавляват. Майка и син се возеха на блъскащи се колички, а веселите им приключения, разсмяха и останалите присъстващи на увеселителното съоръжение. Под кадрите Алисия честити празника на сина си и на всички носещи неговото име. Така тя индиректно честити и на бившата си половинка Валери Божинов, с който все още са в сложни отношения.

Николета Лозанова от своя страна побърза да пусне снимка на Валери, който се забавлява с дъщеря им Никол. Баща и дъщеря умилиха феновете докато се забавляваха в парка заедно. Футболното семейство не пропусна да се щракне и по време на покупки, а плеймейтката отправи специална честитка посветена на съпруга си. Като не пропусна да отправи и сърдечни благопожелания към съимениците на съпруга си.