Фолк певицата Алисия не спира да се фука откакто се раздели с Ники Михайлов. Изпълнителката все по-често пуска провокативни снимки в социалната мрежа.

Тя показва крака, деколтета, застава в предизвикателни пози, размята коси, облича тесни дрешки, пише hotarena.net. Всичко това е, с цел да покаже на своя вече бивш любим какво е изгубил.

Последният фотос, с който звездата се похвали е от новата й песен „Официално чужда“. На него тя е по-къси панталонки и със секси потник, облечена почти като за леглото.

Според феновете й е едновременно предизвикателна и нежна. Преди това пък Алисия се показа по бански и високи токчета, позираща върху капака на черен автомобил.

Певицата е категорична, че текста на новата й песен, няма нищо общо с личния й живот. Феновете обаче коментират, че това не е съвсем вярно, тъй като в парчето се пее именно за раздялата на „лирическата героиня“ с гаджето си.

Що се отнася до Ники Михайлов самият той също се похвали, че е прежалил вече Алисия. Спортистът сподели, че се чувства добре след раздялата, а също така обеща скоро да издаде има ли си нова приятелка и коя е тя.

Междувременно се заговори, че и Алисия има нова тръпка. Преди дни тя бе забелязана на морето, в компанията на младия продуцент Стефан Сечков.

*Стефан Сечков


Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/alisiya-zabi-brata-na-vili-sechkova.72327.html