Младата надежда на родното кино Луиза Григорова отбеляза рождения си ден в компанията на майка си.

Шефката на „Ивет фешън” е най-близката приятелка и изповедник на актрисата, която проби със сериала „Стъклен дом”, а в момента се радва на небивал успех с участието си в сагата „Дървото на живота”, чийто първи сезон приключи преди дни в ефира на TV7.

Двете красавици често вилнеят в столичните клубове, а Луиза е споделя, че мъжете свалят майка й, защото е блондинка и познава тайната на високия ток.

Ивет Григорова вдигна тост с бяло вино за Луиза завчера в градината на столичен ресторант. Към жеста се присъедини и Марин, новата муза на брюнетката, който светската мълва набеждава за милионерски син. Той е известен в бизнес средите като Марин Тигъра.

„Реших да празнувам много скромно откъм гости. Не държа да бъда изненадвана с подаръци. За мен е важно да си прекарам добре с хората, които обичам.”

В разгара на лятото Григорова няма да почива. Започва репетиции с Мариус Куркински в пиеса на театър „Зад канала”, в предстартова треска е и за снимките на втори сезон на „Дървото на живота”. Aко намери пролука в графика си обаче със сигурност ще хукне към някой от любимите си къмпинги по Южното Черноморие, пише Монитор.