От 31 май до 9 юни VIVACOM Art Hall ще бъде една от основните локации на Дома Арт Фест 2013, представяйки изложба на съвременно южнокорейско изкуство.

Експозицията ще включва произведения на едни от най-ярките творци от страната на утринната роса. По време на откриването на 31 май от 18:30, ще бъде представен танц на пътуващото корейско семейство Те-Донг Самулнори. На събитието ще присъства и световноизвестният певец, композитор, дизайнер на костюми и пърформър Йозмит, който ще представи една от впечатляващите си рокли в залата на Телефонната палата. Входът за събитието е свободен.

*Ким Донг Джин - Бръмбара и ягодата 

Кураторът на фестивала Хо Ган е подбрал за изложбата във VIVACOM Art Hall творби на значими артисти като художника Ю Сонг Ха, художника И Йонг Дже, художника Ким Донг Джин, графичния дизайнер Пак Йон Дже, художничката Чой Мюнг Ок и художника Со Дже Хюнг.

*Чой Мюнг Ок - Come into full bloom 

Първото издание на ежегодния международен фестивал Дома Арт Фест, посветено на съвременното южнокорейско изкуство и култура е под надсловa "Пулсът на Южна Корея" и ще посрещне в София 15 корейски артисти. В програмата на фестивала са включени още работилници и ателиета от различните жанрове на изкуствата, лекции, дискусии, срещи с артисти, кино прожекции, корейска поезия и музика, танци, различни игри и представяния.

*Ю Сонг Ха - Vogue