Андрей Едрев, познат от участието си в „Островът на изкушението“, беше единственият прибран в буса на баретите, след акцията на маскираните в столичен клуб.

Причината униформените да задържат бургазлията бил фактът, че той не носил личната си карта.

„Бях с компания в заведението. Към 02:00 часа, тъкмо когато решихме да си ходим, нахлуха качулатите и започнаха проверка“, разказа Андрей.

„Аз си бях оставил документите в чантата на лаптопа ми. Първо казах на униформения, че съм я забравил в колата, но след като ме придружи до автомобила и видя, че личната ми карта я нямаше, много се ядоса.“

Андрей предложил негов приятел да донесе документите от апартамента, в който бил отседнал и след като установят самоличността му да се разделят „по живо по здраво“. Тази напереност на островитянина явно не се харесала на баретите, които го завлекли в буса и го ударили в бъбреците няколко пъти.

„По начина, по който постъпиха, не ме респектират, а напротив, амбицират ме да не се подчинявам. Все пак не съм направил нищо нередно, а срещата ми с петима стокилограмови тренирани мъже е безсмислен акт на показване на мускули. Не и на мен, обаче!”, отсякъл Андрей, пише "Блясък".