Радина Кърджилова и Деян Донков решават дали ще останат заедно в Къртицата на извънредно живо издание в понеделник вечер.

В ранните часове на петъчния ден, участниците бяха изненадани от изключително забавното си изпитание в поредната “Нощ на Къртицата”.

Задачата на Групата беше да обикалят Базата прилепени до кравата Галя. Всичко вървеше чудесно, докато Тошко не реши да нарече животното „Жулиета“.

Безобидното споменаване на Шекспировата героиня отключи в Деян Донков болезнената му ревност дотолкова, че час по-късно той започна да се държи с Радина така, че тя потърси закрила.

Агресивното поведение на Донков спрямо Радина накара и нейната приятелка Рут да поиска съдействие от продукцията в стаята за откровения.

Именно в тази стая Радина призна неща, за които по-късно помоли да не се излъчват.

Актрисата разказа истории, които касаят тъмни страни от миналото й с Деян. Дали тя ще намери смелост да говори за това в извънредния лайф в понеделник вечер, ще разберем скоро.

Ще стане ясно и дали Деян и Радина могат да продължат да живеят под един покрив заедно. След поредната драма между тях актрисата не може дори да си помисли да заспи, докато нейната половинка блажено подремва на опустялото легло.

Кърджилова ще анализира поведението на Донков спрямо нея в компанията на две от жените в Базата - Жени и Ирена. Радина е категорична, че няма да легне до Деян, а ще остане да спи навън.

Жени пък, в стремежа си да успокои Радина, ще сподели малко от опита си в семейния живот. Както предположи Рут в ранните часове на деня, Деян май наистина не помни какви ги е сътворил през нощта и може би заради това дори не опита да потърси извинение от Радина, а напусна Базата за участие през стаята, в която само преди няколко часа, Радина си изплака очите.