Людмил Иларионов - Люси споделя, че истински се е забавлявал в Dancing Stars и много съжалява, че е отпаднал от надпреварата, защото не е успял да покаже целия си потенциал.

Той разкрива  в "Автограф" по телевизия "Планета" как е получил поканата да се включи в шоуто.

„Като ми се обадиха първоначално си помислих, че ме канят или за съдия, или за режисьор. Дори си казах: да, това е нещо, с което бих се справил, защото съм танцувал много време и не виждам по-подходящ човек от мен за режисьор на шоуто. Като отидох и ми казаха, че искат да участвам и да танцувам, ми дойде като гръм от ясно небе“ - казва режисьорът.

Иларионов коментира повода за острите реплики, които си размениха със Стелла Ангелова в шоуто и споделя кой според него ще спечели танцовото риалити. „За мен Стелла не е победител и няма да бъде, защото тя иска да спечели на всяка цена. Не трябва да е така, човек трябва да се забавлява в един такъв формат.“

Най-голямата опора за Люси през цялото това време на тренировки и концерти е била Ани Хоанг. „Ние сме едно цяло с нея. Както когато тя записва песни и снима клипове, аз съм с нея, така и тя през тези месеци беше неотлъчно до мен, помагаше ми и ми даваше съвети“ - споделя той.