"Ние се оженихме! Скочихме с парашут в Монтана и във въздуха ни сложиха халките. Но докато летяхме, те се изхлузиха и паднаха. После разбрахме, че един щъркел ги е отнесъл нанякъде, и сега чакаме да ни донесе дете."

Думите са на актьора Деян Донков, който отговоря на въпрос за перспективата за брак с Радина Кърджилова.

"Това е нещо, което си е само между нас. А иначе на вас мога да ви кажа всичко - че утре ще се оженим, после да кажем, че нещо е станало, после да ви поканим на Бабините Видини кули на сватба, пък там да няма нищо. Можем да решим да го направим и съвсем тайно, да речем", шегува се Донков в интервю за "Преса", пише blitz.bg.

Радина си е татуирала името на Деян на левия безименен пръст като халка. Заради стъпката й Деян усетил топлина в душата. Радина е готова за дете. Би родила на любимия си, признава самата тя.

"Когато двама души се обичат и искат да създадат живот, това са нормални нещa. Не е задължително да са женени. Но това е Божа работа, като му дойде времето, ще го мислим. Не съм мрънкало, не тропам с крак през седмица....А и има същество горе, което определя тези неща. Съдба....", казва младата актриса.