В своя „Фейсбук” профил бившата плеймейтка загадъчно сподели, че изпитва силно разочарование от живота и въпреки че не уточни причината, всеки много лесно би могъл да се сети каква е тя.

„Всяка истинска любов има своите велики моменти, своите разочарования, моменти на лудост и неземно щастие. Именно тези неща правят любовта толкова силна и те карат да се чувстваш жив. Да сграбиш живота с двете си ръце и да яхнеш вълната, въпреки всичко останало. Но в крайна сметка трябва да си прощаваме, защото това отличава истинския човек от останалия свят…”, написа Златка в социалната мрежа.

Какво точно се е случило тя не споменава, но заради думите ѝ силно се надяваме, че черните облаци вече са се разминали и неприятният момент е останал в историята.

Но все пак както самата Златка казва – нищо на този свят не е вечно, всеки си има своите трудни моменти и трябва по някакъв начин да ги преодолее, видха от skandalno.net

Според хроникьорите на хайлайфа у нас, Черната Златка дължи много на Миро. Защото благодарение на неговата намеса тя се превърна от скандализираща с поведението си еротична звезда в зряла жена, която би могла да се дава за пример на всяка българска домакиня.