Фолк изпълнителката Сиана и композиторът Даниел Ганев разкриват в "Автограф" по телевизия "Планета" как са се запознали преди пет години и какво ги е събрало заедно.

Двойката не държи на брака и подписа, защото според влюбените не това е важно в една връзка. Те не бързат да минават под венчило, но са категорични - че искат да имат дете и то дъщеря.

Даниел Ганев разказва, че не пише лесно песните за Сиана. "Никога не се съгласява с това, което й предлагам. Затова музиката я правим заедно. Винаги спорим, обсъждаме, докато стигнем до консенсус. А аз целя да направя такава мелодия, която да разкрие целия потенциал на гласа й" - споделя композиторът.

Сиана разкрива, че пише сама текстовете за песните си. За целта се отдава на моментното си душевно състояние и емоционални преживявания. И двамата се стараят да бъдат винаги различни и да се открояват. Казват, че за тях по-важно е да правят нещата както ги усещат и да не се водят по това, което се харесва в момента.

Сиана и Даниел не одобряват, че напоследък се създават едни и същи песни с еднакъв ритъм. Според тях творците трябва да предлагат различни неща.