Изключителни портрети на рок и поп икони, режисирани фотографии и документални кадри ще бъдат изложени в продължение на три месеца в столицата.

Фотографии на едни от най-емблематичните звезди на световната музикална сцена, като Robbie Williams, Rihanna, Red Hot Chili Peppers, Oasis, Amy Winehouse, James Hetfield /Metallica/, Kurt Cobain, AC/DC,  Ozzy Osbourne и др. ще бъдат част от лимитираната фотографска селекция „Rock Voyeurs”. Тя ще съдържа изображения от британските гурута в музикалната фотография - Андрю Уитън, Анди Уилшер, Тони Уолискрофт и Пол Харис. Авторите на фотографиите ще посетят България, за да представят селекцията. По време на гостуването си те ще разкрият любопитни подробности, свързани с работата им. За феновете на рок и алтърнатив музиката, техните имена безспорно са познати, но историите зад всяка фотография ще изненадат дори и най-големите меломани.

Заедно с изображенията на най-популярните звезди селекцията ще предложи и редки кадри на алтернативни икони като Тhom Yorke /Radiohead/, Zack de la Rocha /Rage Against The Machine/, Marilyn Manson, Stone Temple Pilots и др.

„Rock Voyeurs” ще бъде разположена в Rossini на ул. „Славянска” 17.

Ценителите ще имат шанс да закупят работи от уникалната селекция фотографии, всяка една подписана лично от авторите и в световен лимитиран тираж от 50 броя.

Фотографиите ще бъдат достъпни от 23 май до 23 август 2013. „Rock Voyeurs” е първа от серията селекции на изображения на световни звезди, които предстои да бъдат представени в близките месеци пред българска публика.