''Още преди година и половина свалих килограмите, които исках. Даже имаше месеци в този период, когато прекалих с отслабването''. Това обяви тв водещата Ани Цолова пред "Уикенд".

Сега тя си хапвала каквото иска, но спортувала всеки ден, от което дори станала зависима. По време на бременността обаче изобщо не й пукало колко тежи и не се оглеждала суетно в огледалото. За Великден водещата на "Тази сутрин" по bTV се кани да отскочи до родния Плевен, където ще се види най-после с родата, за която от работа не й остава време. ''Майка ми е добре, да е жива и здрава'', казва тя за родителката, която също живее там.

За 4-годишния си син Калоян Ани ползва домашна помощница, но само тогава, когато той е болен и не може да ходи на училище. Жената понякога й помагала и за домакинската работа, пише lifestyle.bg.

С мъжа си водещата спори най-вече за Калоян. Тя прилагала методи на възпитание с много думи и спокойствие, а Васил съзнателно втвърдявал тона по-рано, отколкото Цолова смятала за нужно.

И двамата с мъжа си не били по подаръците и дори забравяли рождените си дни. ''Никога не съм имала необходимост някой да ме обсипва с подаръци'', казва Ани и изтъква, че и двамата с мъжа си си правят жестове без да е някакъв празник.

''Първо ми стана интересно, после се влюбих в него'', разказва тя за Васил. Докато били гаджета обаче, се случвало и да се разделят, но за кратко. Доскоро работели на едно място и били нонстоп заедно. Сега обаче Васил Мичев минал на работа в TV7.

''Никога не бих станала политик'', казва Цолова и допълва, че се е случвало да й се сърдят политици за интервюта.