Коцето и Райна доказаха колко е тънка границата между любовта и омразата. Днес от страстта, която споделяха цели 5 години, няма и следа. Нещо повече, двамата вече не могат да се дишат. И се злепоставят взаимно.

Онзи ден с половин уста Райна заяви, че бившият ѝ любовник е зависим от най-страшните пороци, в това число и от дрогата. "Пилето", както гальовно я наричаше бившият й, докато бяха заедно, направи разтърсващото си разкритие в студиото на предаването "Дикоff". До признанието се стигна, след като водещият подхлъзна пайнерката с репликата какво бил разправял за нея Коцето. Споделял бил, че го е наричала "наркоман, алкохолик и женкар", пише Уикенд, цитира slava.bg.

"Когато прочетох, че е отворил тема за всичките тези неща, които съм казвала директно в лицето без присъствието на други хора, бях изумена. Защото по този начин той всъщност разкрива една голяма част от причините да не бъдем заедно", хвърли бомбата Райна в телевизионния ефир.

По време на 5-годишната им връзка Коцето бил този, който все се дънел, а от нея се очаквало винаги да му прощава. Певицата призна и друго – че след скандал винаги се сдобрявали с бурен секс.

Според мълвата изпълнителят на "Пайнер" злоупотребява с наркотиците и алкохола от доста години. Стимуланти консумирал даже на свои участия. Разбира се, чаровникът на „Пайнер“ винаги е отричал зависимостите си.

*Райна и Константин

Сега, след сензационното изявление на Райна, обаче ще му е значително по-трудно да се изкарва непорочен.

"Дразнех се, че се опитваше да ме прави на балама, което аз ненавиждам. Примерно хващам го в крачка и той казва: "Не е това!". Е, добре де, а кое е?!", едва не се разплака от обида изпълнителката от Сандански пред Сашо Диков.

"Излязох жертва, той ме бил зарязал… Докато говореше в медиите за нас, аз си изживявах любовните трепети, така че хайде да не разваляме обществено насаденото мнение", заяви още певицата в студиото на Нова телевизия.

Мъжът, помогнал й да преглътне разочарованието от бившия любовник, е Светльо – танцьорът, който ѝ партнираше в "Денсинг Старс" през 2009 г.

Шокиращите разкрития на Райна предизвикали светкавична реакция от страна на Коцето. Бесен, той се зарекъл, че бившата му няма да стъпи никога повече в дискотеката му в Студентски град. Не я искал нито като гост-изпълнител, нито като клиентка.

"Коцето ще намери начин да излезе от положение. Пак ще изкара Райна лабилна – че едва ли не е наговорила разни небивалици от ревност, защото още има чувства към него", подозират запознати с похватите на изпълнителя.

*Константин и Райна (Снимка: Булфото)

Вижте фотогалерия:

Райна в Dancing Stars