Нова заплаха за Алисия, цели три фенки дебнат любимия й Ники Михайлов. И на всичкото отгоре те не са случайни и са... сестри! Точно така - това са тризначките Вяра, Надежда и Любов!

Фуриите традиционно добиват мимолетна слава всеки път щом Нико Тупарев направи "Биг брадър", пише ''България Днес''. Но на македонките вече им писнало и искали да се прочуят с нещо по-различно, с нещо по-пикантно. Никакъв план обаче не им идвал наум - щом някоя от трите давала предложение, срещала само пренебрежение и несъгласие от другите две.

*Ники Михайлов

Една вечер, докато си танцували кротко върху маса в известна столична чалготека, видели как Ники Михайлов влиза под ръка с любимата си Алисия. И ето че Вяра, Надежда и Любов вече нямали нужда от план, всичко било ясно - ще отмъкнат вратаря от чалга изпълнителката, пък каквото ще да става.

Сестрите се изредили на бузките на Ники с топли целувки. Всяка се повдигала на пръсти и шепнела на ушето на Михайлов я комплимент за прическата му, я похвала за спортния му талант. Алисия се появила от тъмното и на бърза ръка прибрала мъжа си на сепарето при нея. Но късно - тризначките вече били хлътнали. За да привлекат вниманието на Ники, "пратили" музикантите с барабанчетата да му изсвирят "Со керез, Бориле" - адски мазен кючек, на който дори и Боби Михайлов не знае как се танцува.

*Алисия

Снимки: ''България Днес''