Райна разказа открито за връзката си с танцьора Светлин Димитров, с когото танцуваха в един отбор по време на VIP Dance, през 2009-та.

Любовта между двамата припламнала още докато танцували в музикалното риалити и въпреки че двамата не искали това да стане медийно достояние, връзката им била разкрита, пише signal.bg.

"Тези неща трудно се скриват. Ние не успяхме да скрием нашата. Тя не остана скрита от очите на продуцентите, макар по никакъв начин да не сме я демонстрирали, дори имаше моменти, в които доста се криехме, защото не искахме това да бъде акцент в предаването и на нас да се гледа предимно като двойка" - казва изпълнителката пред Дикoff по Нова ТВ.

Тя не е съгласна с твърдението, че са лъгали до последно, и заяви: "Не лъгахме, но просто не го демонстрирахме. Бяхме там, за да танцуваме, а не да занимаваме хората с нашите отношения".

Певицата е убедена, че макар това да е било добър рекламен ход, не са искали да се възползват от него: "Тогава не съм имала нужда от подобна реклама, след като не сме се възползвали от нея" - заявява тя.

Пред Диков Райна за пореден път даде да се разбере, че за нея любовта е доминираща и не скри, че предпочита да има връзки с мъже, които наистина ѝ харесват, а не да бъде с някого, заради парите му или други облаги.

"Много пъти са ми кавали: "Защо се занимаваш с танцьори?", защото харесвам такъв тип - атлетични, свежи, енергични мъже. Не харесвам такива, които имат пари или прочее".

За раздялата си със Светльо тя разкри: "Разликата във възрастта в един момент си каза своята дума, защото и двамата имахме различни виждания за това как трябва да продължи нашата връзка. Поради тази причина започнаха да възникват някакви конфликтни ситуации, но не е имало момент, в който да бъдат намесени трети, пети, шести лица. Всичко, което сме решили, е било наше общо решение. Някак си имахме различен подход към нещата. Имахме около година и половина доста бурна любов".