Людмил Иларионов даде силен тласък на музикалната кариера на Ани Хоанг, с която са двойка в живота.Топ режисьорът разказва как се е появила певицата в живота му.

"Запознаха ни. Тя беше в компанията на Китаеца. Той нищо не правеше за нея и това ме вбесяваше. Намерих начин да я измъкна оттам. Платихме си каквото трябва, Китаеца най-нагло си поиска 1700 лв. за няколко снимки, на които даже не е имало гримьор и фризьор, и за някаква песен, която беше толкова зле, че просто няма накъде" - казва той пред "ШОУ".

Младата половинка на Иларионов тепърва изгрява на фолк небосклона, докато той отдавна е известен продуцент и режисьор. На въпрос дали не се търси някаква комерсиалност от нейна страна, Люси обяснява, че тяхната любов не е единствен такъв случай в шоубизнеса.

"Има хиляди такива случаи в световния шоубизнес! Глория Естефан се жени за шефа на "Сони мюзик", Марая Кери – също... Ани ме познава като човек и ме харесва, какъвто съм. Аз също знам, че оценява това, което правя за нея! Никога не можеш да бъдеш сигурен, че ще бъдеш с един човек до края на живота си, но в момента, това, което изживявам и правим заедно, ми харесва страшно много! Ани е от семейство, което е преживяло страшно много, и тя знае и 2, и 200! Не мислим да се женим за момента, може би след година, две, три... Когато Ани реши, че е готова, може да помислим и за деца" - обяснява Люси.

Макар да е един от най-успешните режисьори на клипове в комерсиалния жанр и да работи доста интензивно и за чужди изпълнители, Иларионов признава, че не се чувства богат човек.

"Не съм забогатял. Живеем с Ани в малко апартаментче в центъра на София. Имам над 500 клипа. Може би, ако съм в Щатите, щях да имам две къщи. Но не мога да се оплача, страшно много харча, последния месец телефонът само ми е 800 лв., защото разговарям непрекъснато с мои партньори... Изкарвам си парите по почтен начин. Снимам с много чужди звезди. Работя с Преслава, Галена, Андреа, Глория, щом работят с мен, значи има защо..." - споделя той, пише signal.bg.

Снимка: Bulphoto