Тези дни името на Джена бе замесено в поредна медийна спекулация на жълти издания. Грандиозен секс скандал с депутат и фолк певица гърми - тръбят едни.

В светско списание млад мъж, представен като "бизнесмен и депутат" се оплаква от звездата на "Пайнер", която го била измамила с близо 200 000 лева.

Някои дори цитират конкретни имена на мъже, с които изпълнителката имала вземане-даване.

По този повод Джена се обърна към феновете си, а и към всички, които я забъркват в различни скандали, като написа в своя фейсбук профил:

"Животът е пълен с предатели и относно тях, дойде моментът и аз да кажа нещо! Досега не коментирах и не изказах мнението си по повод долните и пошли обиди по мой адрес, но понеже няколко вестника си позволиха да ме цитират, без да съм давала интервю където и да било, реших да ви напиша това писмо.

Не познавам лицата, с който свързахте името ми и категорично отричам всичко написано! Относно предателите, те нямат край, а злонамерените бедни души нямат почивен ден.

На почитателите си и на хората, който ме обичат, ще кажа едно голямо благодаря за подкрепата досега, през тези 6 години музикална кариера, на останалите ще пожелая всичко добро!", пише signal.bg.