Любен Дилов е в жесток конфликт с Магърдич Халваджиян, защото прецакал фирмата му и предпочел да снима новия си сериал по Тв7 с Любо Нейков, пише жълто издание.

Нищо, че двамата имат привидно добри отношения като членове на журито в "Като две капки вода".

Всъщност бъдещите им съвместни проекти вече били провалени, след като Дилов отишъл директно при Нейков в "Дрийм тийм", за да снимат заедно сериал с журналистическа тематика.

Ето какво обясни Магърдич Халваджиян.

"Лъжа е. Някой вчера ми го каза това", засмя се продуцентът Магърдич Халваджиян.

"Първо, Дилов отиде в Тв7 не толкова, за да води сутрешно предаване, а защото телевизията го покани да напише сценарий за нов сериал. Той ще е нейна вътрешна продукция, нищо чудно да бъде поканен и изпълнителен продуцент да го направи. Но аз не съм. Това обаче не е новина, защото се знае отпреди 3 месеца, когато Дилов се премести и всички медии го написаха. Второ, няма как да сме скарани, след като двамата с него работим от няколко месеца по комедиен сериал", каза Халваджиян.

Библията на новата филмова поредица вече била написана, а продуцентът сега разучава дали и къде ще може да реализира сериала.

Освен това според Халваджиян Дилов е един от малкото интелигентни мъже, които той познава. "С никого от тях не се карам, пазя си ги като приятели, защото са кът", каза продуцентът, пише 24chasa.bg.