''Искаш ли пати, искаш ли коли? Една от нас бъди, за да знаят името ти!''. Това е цитат от новия български филм ''Шшшт... Попей ми!'', чиято премиера е на 16-ти април.

Авторският филм на Андрей Волкашин и Петър Вълчев е с дължина от едва 50 минути, но обещава да провокира интерес сред родната публика.

Историята показва живота на наивната и непохватна Веска (в ролята София Бобчева). Мечтаейки за пари и слава, тя напуска родното си градче и среща съблазнителна магистрална проститутка Беба. Както вероятно се досещате Веска тръгва да постига мечтата си по примера на Беба (Силвия Станоева), но поредица от неочаквани случки завъртат историята драстично, пише lifestyle.bg.

Авторите се вдъхновяват от съвременните реалности в българската култура и неслучайно мнозина описват филма като ''първият поп-фолк мюзикъл''.

Какво точно са приготвили Волкашин и Вълчев с ''Шшшт… Попей ми!'' ще можем да кажем след 16 април. А до тогава ще очакваме с нетърпение да видим превъплъщенията на актьорите София Бобчева, Силвия Станоева, Снежина Петрова, Китодар Тодоров, Александър Хаджиангелов, както и на поп певиците Rachel Row, Сантра и Поли Генова.