Двамата се държат толкова интимно не сцената, че всички са уверени, че имат любовна връзка. Те официално отрекоха. Яна каза, че още е с Орлин, а Петко, че е самотен и не е имал сериозна връзка от година.

Орлин пък също се изказа, че да, с Яна нямат никакви проблеми, но са много заети и затова той не идва да я види на шоуто. Хората около тях обаче не знаят на ушите ли да си вярват, или на очите. Още от първия ден между двамата партньори като че ли мина електрически ток. Петко се появи с огромен букет, а Яна се почувства най-ухажваната жена.

После тръгнаха слуховете и те горещо започнаха да ги отричат. Но докато танцуват, от тях се излъчва сексуална магия, която прави танца страхотен. След това те бяха заедно ту на закуска, ту на вечеря. Миналата седмица Петко я заведе да види коня му и поязди около нея, а може би и с нея, но това бе пропуснато от камерите.

Сега обаче няма как да се пропусне серия снимки, публикувани в интернет, където двамата по оскъдни бански, а на места и с бански, които почти не си личат, отмарят в басейн. Снимките са на ръба на еротиката, но довечера можем да чуем за тях невинно обяснение. Че например краката им са се схванали от танцуване и са решили да поплуват голички за релакс.

Някои коментират под снимките, че повече отива на двойката Ангел и Дорина да попалува в басен в свободното си време, но за любовта възраст няма, нищо че Петко е с 15 години по-възрастен от Яна. Възмутени фенове на предаването обвиняват Петко, че руши една прекрасна любов, но повечето пишат ''Давайте! Готини сте! Животът е един, обичайте се!''. А за Орлин все по-малко хора се сещат, пише skandalno.net.