Връзката на Соня Немска с Денислав попречила на кариерата й. Това разкри самата певица пред водещата Светлана Кабаиванова по радио "Веселина".

„Беше голяма, бурна и мъчителна любов. Но май повече загубих от тази връзка. Най-голямата му грешка спрямо мен беше, че не осъзна коя и каква жена съм. Искаше на мой гръб да си спечели някаква глупава слава, която аз постоянно му повтарях, че не му трябва. Отчитам, че това навреди и на моята кариера, но ние бяхме толкова влюбени, че не можехме да се разделим толкова години“, казва фолк звездата.

„Около всяка певица има някого, който смуче от нейната слава - категорична е Соня и допълва: - Денислав не се радваше, че аз съм известна. Не искаше да имам успех. Повече се радваше, когато съм на дъното. Затова аз съм по-силна, когато съм сама. Тогава съм много по-амбицирана“.

Над 200 000 посещения в YouTube има клипът към новата песен на Соня Немска „Правена съм за ръцете ти“ на композитора Йорданчо Василковски-Оцко. Текстът е на Мариета Ангелова, а видеото е снимано от Люси Иларионов.

„В началото изпълнявах кавъри на много гръцки песни, но реших, че е добре да започна да правя и авторски парчета“, каза певицата в предаването „ВИП зона“.

Соня, която прави по един нов запис на година, сега обещава на феновете да е по-продуктивна. „Всеки човек има периоди, в които не се чувства добре и няма желание за работа. Аз нямах възможност да правя много песни – най-вече заради финансовата криза. Справям се сама с всичко и не мога да влагам средства за музика“, споделя тя. Най-хубавото според нея е, че участията й не са спирали.