Освен евентуалната сватба на Емануела в предаването "Къртицата" и обявлението, че 100 кила със сигурност не е търсеният къртик, към прясното риалити се присъединиха и още двама нови участници.

Това са Марин Илиев и Валя Иванова – живеещи на семейни начала ромски представители, които ще споделят променената до основи бивша обител на Денис Родман.

Въпросната е устроена като типичен ромски дом до най-малкия детайл.

Двамата влюбени и родители на две деца ще приемат номинираните къртици в предаването.

Прочее, първият номиниран в предаването се оказа Жени Калканджиева. Тя спечели отрицателния вот в люта битка с Азис и Велислава.

За отбелязване е и поредната победа на къртицата, съответно и загуба на останалите състезатели. Финикийските знаци вече са 23 500 срещу 8500 в полза на все още неизвестния ровещ бозайник.

Играчите се бориха на територията на желязна клетка с мишки и мокър пясък в търсене на заветните ключове, които така и не отключиха необходимото количество катинари.

Няма да пропуснем и как Евгени Минчев нарече Азис – Майка Тереза, както и антилопските умения на Николета, която се метна на върха на спомената клетка, когато установи, че около нея припкат шашнати мишлета.

Все пак половинката на Божонов се спусна самоотвержено в последните 40 секунди на търсенето (от общо 10 минути), изпищя още веднъж и не успя да намери нито един ключ, пише inews.bg.

Въобще, къртовски труд, за една прилично къртовска плява...