"Искам да си страшен и агресивен, искам да ме контролираш", заяви брюнетката. "Всеки мъж обича да е доминиращ. Ако жената е доминираща, не е много добре", каза от своя страна Петко. "Има силата и страстта за този танц, но не ги изразява докрай", обаче отправи забележка към Димитров Яна.

Бизнесменът й показа, че умее да контролира, като я запозна с расовия си кон Рудолф, който е негова собственост от осем години. Петко се представиЕлен Колева чудесно на сцената в Dancing Stars и получи похвали от цялото жури. Във вашия танц имаше напрежение всеки миг. Днес ти се върна, беше на 100% в този танц.", заяви Галена Великова. За представянето си те получиха 24 т.

Втори на сцената излязоха актрисата Елен Колева и Калоян, които миналта седмица получиха доста критики. Те представиха страстно танго. По време на визитката си Елен заяви, че животът й е както в Детелин Далаклиевшоуто - върви ту нагоре, ту надолу.

"Тангото е висша форма на общуване. Искам да го изтанцувам максимално добре.", обясни Колева. Те се представиха добре на сцената на Dancing Stars, получиха похвали от журито и грабнаха общо 31 точки.

След Елен и Калоян с танца пасо добле се представиха Детелин Далаклиев и Кети. Оказа се, че най-трудна му е работата с ръцете. "В началото и в края беше много добре", заяви Галена. "Днес не видях никакъв матадор. Тази агресия, която я имаш, днес не я показа", допълни Илиана. Те получиха 17 т, пише bliasak.bg.