Последното предизвикателство за Глория е участието й в "Dancing Stars".

За появата си в танцувалното риалити тя заявява: "Защо не? Никога няма да ме видите в "Big Brother", където бих се чувствала като в капан. Там, където има сцена и танци, там съм аз."Дъщеря й Симона, която е на 16, скептично й казва: "Мамо, мислех, че ще направиш само три-четири стъпки." Може би за това не показва първия си танц на никого.

"Преди да изляза, умрях от страх, всичко ми беше бяло петно. Огромна доза адреналин, която имах чувството, че няма да мога да овладея", признава певицата пред "Стандарт" и обяснява трудностите по време на подготовката на танците.

Репетира по 4-5 часа на ден. Хубавото от изтощителния режим е, че вече може да яде пици и спагети. Като повечето професионалисти има и контузия - левият й глезен е навехнат. Все пак продължава с пълна пара, защото не иска да излага партньора си, с когото вече са приятели.

В шоуто Глория ще направи и премиера на най-новата си песен "Пулс". До края на годината пък ще издаде и албум с народни песни, две от които са по нейна музика. Тя съпоставя пеенето, което е нейната страст, с танцовото изкуство.

"Живея на сцената. Там се разтоварвам. Там е моето зареждане. Адреналинът при танците ми идва в повече и не знам как да го овладея. С песните знам - още с първите тонове огромното напрежение излиза и ми става по-леко и по-гот. Танците започват да се превръщат в моя втора страст. Страшно много ми допадат. Винаги съм обичала да танцувам. Тайничко съм се надявала да науча някоя хореография. Може би нямам достатъчно време. Само кючеци не обичам. Ако ми поставят такава задача, ще бъде много смешно. Техният ритъм е в кръвта ми, но не ми харесва" - обяснява певицата, пишат от signal.bg.