На 28 март в София бе открит най-големият търговски център в България – Paradise Center.

Само за 3 часа, от 11 до 14 часа, 18 000 души посетиха новата атракция на столицата, а общият брой на хората, посетили Paradise Center в  първия му работен ден е 58 500 души! Първите гости пък бяха посрещнати от висящи музиканти, а Графа постави началото на 8-часовия фестивал.

Paradise Center е най-мащабният търговски център в България със 190 хил. кв. м. застроена площ и 80 хил. кв.м. търговски площи. Има няколко интериорни зони, които се откроят с различна концепция и стил. ''Булевардът'' е истинска търговска улица, с тротоар, дървета, модни магазини от висок и средно висок клас, банки, аптеки, магазини за бижута и подаръци. ''Каньонът'' и ''Терасата'' са другите зони, които са с провокативен дизайн и са емблематични за интериора на мола. В сърцето на проекта е разположена естествената ''Градина'' с два водопада и езеро с мост.

Големи международни вериги откриват свой ключов обект в Paradise Centеr. Част от тях са: Inditex, LPP, LCW, H&M, M&S, Technopolis, CFR, Playground and Playkids, Funtopia, DM, Deichmann, Kenvelo, etc. Collective, Canali, Polo Ralph Lauren, Vogue, Dirk Bikkembergs, Cesare Paciotti, 4US, Marks & Spencer, Folli Follie и Original Marines.

Освен, че е страхотна дестинация за пазаруване, Paradise Center предлага и многобройни начини за развлечение и отдих за всички възрастови групи.

Например, можете да изберете да похапнете в някой от ресторантите с панорамни тераси или да се насладите на чаша кафе и вкусна торта в уютни кафенета и сладкарници.

За любителите на седмото изкуство Cinema City предлага страхотно изживяване с 4D кино зали, 14 кино салона, оборудвани с най-съвременната техника.

Можете да се срещнете с приятели и в най-голямата боулинг зала в столицата от Playground, или да посетите центъра за забавление на възрастни и деца - Funtopia. В залата от ново поколение за катерене на ниски стени всеки ще може да предизвика гравитацията с екстремни, логически и спортни игри.

В Orange fitness център пък има басейн с олимпийски размер, фитнес, скоуош и зона за спа и релакс, спининг и йога - какъв по-хубав начин за разтоварване след тежка работна седмица?

Ако пък търсите уникално място за частно парти Sofia Event Center ви предлага зала за 2000 човека с открита панорамна тераса.

Paradise Center се намира на три основни пътни артерии: бул. „Черни връх“ , ул. „Сребърна“ и бул. „Тодор Каблешков“. Удължаването на метролиния М2 предвижда метростанция „Парадайс“ с директен вход  към -1 ниво на търговския център.