След силния старт на 2013, The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club, за едно ново завладяващо пътешествие.

На 30 март ще се върнем към златните години на суинга и ритъм & блуса, зората на рокендрола, a към края на вечерта ще навлезем с пълна сила в 21 век, когато electro swing-a е новата винтидж мания в цял свят.

Този път пътуването назад във времето има точна дестинация. За пръв път парти поредицата има специално тематично издание. Smugglers Swing Club: Vintage Military Edition буквално ще ни върне в 1945г, когато след края на Втората Световна Война в Европа и Щатите са имали една единствена цел...да празнуват! Когато многобройните балове и партита са били изпълнени с все още много популярния суинг, весели униформени мъже и жени, щастливи хора, много танци и пищни декорации! Ще се опитаме да пресъздадем това усещане за свобода и щастие на предстоящото парти на 30 март в Mixtape 5. Зад пулта, разбира се, ще са DJ-те от The Smugglers Collective.

Отново ще бъде обърнато специално внимание на swing танците, като по време на събитието гостите ще станат свидетели на зрелищни изпълнения на lindy hop и charleston.

Smugglers Swing Club ще Ви посрещне с традиционния "Винтидж будоар", където всички гости ще могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите партито ще имат възможността да си направят винтидж фото сесия в оригинален ретро декор, вдъхновен от празненствата в Ню Йорк след края на войната.

Организаторите обещават да преобразят клуба в истинска бална зала от средата на 40-те години, с  характерните за епохата декорации, костюми, светлини и военни атрибути. Smugglers Swing Club: Vintage Military Edition приканва гостите си да се облекат тематично във войнишка или моряшка униформа, като медицински сестри, полицаи, стюардеси.... Разбира се, ще се допускат и цивилни!

Началният час е 21:00, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 8 лева, без предварителна продажба на билети.