Днес на пресконференция на летище Лесново стана ясно, че Жени Калканджиева влиза в "Къртицата".

Собственичката на МА Визаж, заедно с Деян Неделчев - Икебаната, Божидар Искренов - Гибона и Кирил Ефремов, слезе от хеликоптер МИ8 на пресконференция по повод старта на най-мащабното риалити шоу в България.

Жени Калканджиева обясни, че влиза в "Къртицата", "за да се отърве от скучното ежедневие и да се впусне в ново приключение".

Тя ще продължи да бъде част от шоуто "Жените говорят" по начин, който на този етап не беше уточнен. Другата известна личност, която беше обявена днес, е рапърът "100 кила".

Деян Неделчев сподели, че влиза в "Къртицата" заради "приключението, авантюрата и парите". Вътре в предаването той ще представи новия си хит "ВИП-ове".

Участниците са 19 известни и неизвестни хора от България, плюс голямата американска звезда Денис Родман. На пресконференцията се изясни, че ще има задачи, в които участниците ще съжителстват със змии, паяци и хора ще бъдат погребвани живи. “Мисля, че за последен път виждате нашите звезди така спокойни. Очакват ги истински изпитания - ще скачат с парашути, а понякога и без; ще съжителстват с космати паяци; ще копаят тунели с голи ръце и ще трябва да се преборят със страха си от змии" - заявиха продуцентите Иван и Андрей.

Звездите, за които вече е ясно, че влизат в шоуто, са Николета Лозанова, Емануела, Рут Колева, Азис, Деян Донков, Деян Неделчев - Икебаната, Божидар Искренов - Гибона, Кирил Ефремов, актьор от "Под прикритие", Жени Калканджиева, 100 кила, Денис Родман.

Участниците ще седят в шоуто 3 месеца. Само трима души в България в момента знаят кой е "Къртицата" (участникът, който ще има за цел да саботира останалите), като един от тях е режисьорът Ники Николов. Шоуто стартира от 26 март и ще се излъчва всеки ден, без неделя, от 20 ч. Зрителите ще могат да спечелят всяка седмица по 5 000 лв, като се опитват да отгатнат кой е "Къртицата".