Звездата от "Дървото на живота” Луиза Григорова издаде, че когато излиза с майка си на партита, тя обира повечето мъжки погледи.

"Свалят нея! Мама е руса, готина, какво да не й харесаш? А аз съм някаква тийнейджърка с кецове”, разказа с усмивка актрисата, цитирана от в. "Монитор".

Модната шефка Ивет Григорова от своя страна не скри, че се дразни от младежите, припкащи с лист и химикал за автограф след дъщеря й. Имало и по-напористи, които оферирали телефонния си номер или й пишели във Facebook с молба да ги запознае с продуценти и да им помогне за пробив в телевизията.

Отношенията между родител и дете в Григорови са на ниво "най-добри приятелки”, стана ясно на ринга пред Иван и Андрей.

"Мама ме учи да съм по-уравновесена, защото имам навика да прекалявам с емоциите. И да следвам мечтите си докрай. Непрекъснато ми повтаря, че няма "не мога”, категорична е възпитаничката на Пламен Марков.

В момента сърцето й е свободно, но тя брани ревностно личния си свят: "След пробива ми в "Стъклен дом” си ударих дупето в тавана и си рекох - ей сега тук ще се напивам, ще се снимам и ще правя каквото си искам. Надраснах този период и ще се радвам, ако хората ме оценяват според качествата на актриса, а не според това с кого спя.”

Едно от най-големите изпитания за Ивет дошло с двумесечния престой на Луиза в Тайланд. Едва 14-годишна се явява на кастинг без знанието й и моментално е избрана за лице на световен компютърен бранд. За рекламната си сесия Григорова гушва 20 000 долара.

През последните седмици фината брюнетка радва мъжката аудитория като Яна, прислужницата на семейство Вълчеви в "Дървото на живота” по TV7.

Покрай историческите документи, които прочита, за да се подготви за ролята, Луиза стига до следния извод: "Преди в обществото ни е имало висша класа с морал, а в наши дни има богато и бедно простолюдие”.