Мария Илиева е отслабнала поне с 8 килограма след гостуването си в парижката зала „Олимпия” и в момента е с осанката на кукла Барби.

До това заключение стигнаха фенове на певицата, изследвали снимките, които тя пусна в социалната мрежа „Фейсбук”. Едните са след участието й в концертите на латинозвездата Тони Карейра във френската столица, а другите са след връщането й в България. "Момиче, браво, сега си в перфектна форма”,

„Кажи каква е диетата?”, вълнуваха се във „Фейсбук” почитатели на изпълнителката. Някои от тях побързаха да заключат, че звездата има нов приятел, който е причината за вталяването й. За това сочи и фактът, че седмици преди да отлети за френската столица, Мария написа в профила си в социалната мрежа, че е влюбена и се носи на крилете на щастието. Така традиционно пестеливата за личния си живот звезда намекна, че има мъж до себе си, съобщава “Монитор”.

Парижката „Олимпия” е оказала влияние и върху стила на обличане на певицата. В момента Мария обикаля България по участия, като основната част от гардероба й са рокли и костюми с премерен сексапил. Преди дни в ефира на TV7 изпълнителката на Truly демонстрира и друга промяна - откровено каза, че сериозно се замисля дали да не се омъжи, а мечтата й е да има деца.