Емоционалната блондинка Венета Райкова стяга багажа за нова козметична операция, след като за пореден път намери недостатък по себе си.

Потресени до краен предел нейни приятели споделиха, че сега си е наумила да си прави операция на бедрата, които намирала за „наедрели, отпуснати и грозни”, и които непременно трябва да коригира.

Освен това Венета Райкова се оплакала и от начален стадий на целулит. Доскоро смятала, че е застрахована срещу това заболяване, тъй като полага непрекъснати грижи за тялото, пишат от skandalno.net

Явно е обаче, че редовният фитнес и доброто похапване не са достатъчни, а водещата изпадала в ужас от мисълта какво може да ѝ се случи.

„Венета Райкова е невероятна. Няма спиране, няма умора. На колко години трябва да стане, за да си седне на д-то никой не знае. Непрекъснато говори каква е била като млада и какво я очаква сега. Ако не я познавах като добър човек щях да кажа, че се има за безсмъртна”, коментира близка дружка.

Дори и мъжът на Венета Райкова не е в състояние да я успокои. Вместо да се радват на малкото прекарани заедно часове и да релаксират.

Тихомир бил длъжен да слуша дълги рецитали за това колко е погрозняла и как ще живее с този целулит.