Скараните още от общия си хитов филм "Шивачки" Елен Колева и Алекс Сърчаджиева откриха „Денсинг старс“ с як скандал. Двете си размениха злобни реплики в ефир.

"Нещо не ти вярвам, че си доволна. Доста разочарована ми изглеждаш", изсъска Алекс по повод изпълнението на колежката си, а палавата Елен не й остана длъжна. "Нещо бъркаш", тросна се красавицата.

Зад кулисите на предаването скандалът е още по-голям, издават хора от екипа, пише bgdnes.bg. Колежките не се поглеждат, дори и не обелват дума помежду си. Дори на репетиции двете правят всичко възможно да не се засичат. Колева побесняла още преди старта на предаването, когато научила, че именно Алекс ще е водеща.

"Пак мъжът й я е уредил!", разказвала шивачката версията, че Иван Ласкин е набутал Алекс в предаването. Самата Сърчаджиева отбягва майонезената принцеса, защото не искала да се забърква в скандали.

"Никога не съм коментирала поведението на това момиче и няма да го коментирам. Тя излезе по някакви вестници и разказа някакви безумни истории как аз и Вили Марковска й завиждаме. Оттам тръгна всичко. За какво да й завиждам?", каза преди време Алекс. Екипът на шоуто се опасява, че скандалите между тях едва сега започват и ще излязат извън контрол до края.

*Алекс Сърчаджиева, Виолета Марковска, Елен Колева