Феновете на фолк дивата Емилия са в траур. Жената на Коко Динев твърдо е решила да премахне всичко неестествено по себе си и да остане само по туй, що й е дадено от Бога.

Това означава, че Емилия трябва да махне силиконовите си импланти, изкуствените кичури, да спре да слага хиалурон в джуките си и какво ли още не.

Изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ обаче твърдо е решила да изглежда максимално натурална и е убедена, че така феновете й ще я харесат повече, пише hotarena.net. Всъщност певицата направи вече първата стъпка. Емилия няма да слага отново хиалуронова киселина в устните си и те вече възвръщат естествения си вид. От новите й снимки вече си личат по-тънките й джуки, в сравнение с по-стари фотоси.

„Новият ми вид е много по-добър и смятам, че и феновете ме харесват повече. Вече по света перуките и дългите нокти са пълна отживелица. Само Иван беше малко стресиран като ме видя с кестенява коса, но и той свикна бързо”, обяснява Емилия пред „Всеки ден“.

Съвсем скоро тя ще премахне и силиконовите импланти от гърдите си. Певицата няма големи „природни дадености“, но вече не се притеснява от това, тъй като смята, че силиконът отдавна не е на мода.

Как ще се отрази на фигурата й премахването на имплантите и дали гърдите й няма да увиснат, не е ясно. Явно обаче Коко Динев няма нищо против, тъй като иначе Емилия никога не би предприела подобна стъпка.