"Не съм доволна от наградите за поп фолк, дадени тази година от телевизия ''Планета", каза Емилия в предаването ''ВИП зона" по радио ''Веселина". "Искреността води до много скандали, за което се извинявам", уточнява изпълнителката.

По думите й много от колегите й са били ощетени: ''Не съм съгласна, че се номинираха албуми, излезли през ноември и декември същата година. Това са неразгърнати проекти, които нямаха време да се популяризират сред феновете".

Анелия заслужава приза за изпълнител на годината, категорична е Емилия. ''Много уважавам Цветелина Янева и хората, които се трудят, затова тя също е достоен носител на наградата ''Най-добър албум", допълва Емилия.

Тя си подели с Цвети Янева отличието в категория ''Най-добър албум". Признава, че за миг се е колебаела дали въобще да излезе и да приеме статуетката, но се почувствала длъжна заради хората, които цяла година я подкрепят. „Наградите не са моя живот, но те са някаква оценка за труда ми", обобщава певицата.

Тя признава, че има конфликт между мен и Анелия. ''Но не съм за тази, която ще говори", каза Емилия. По думите й конфликтът е задкулисен и затова феновете не могат да получат ясна представа за нещата.

''Аз искам да говоря за друго, но такива са нещата от живота. Има много мъже и жени, които са в моята ситуация. Не знам дали това е цирк, но всички, които уважават себе си, не трябва да мълчат. Сега се чувствам много по-добре и отърсена от един товар", допълва Емилия, пише lifestyle.bg.