Глория, чиято успешна кариера в попфолка скоро ще изпълни две десетилетия, признава, че освен талант е нужно и рамо.

"Този бизнес не е за глупави хора, само с талант не става" - заяви тя в предаването "Дикoff" по Нова ТВ.

Именно на звездата на "Пайнер" принадлежат едни от най-високотиражните албуми в попфолк жанра, има в дискографията си десетки хитови песни и забележителни видеоклипове. Певицата казва, че не се притеснява от нищо в професионалния си път, но и е категорична, че не би направила всичко и на всяка цена, за да е на върха.

"Хората на изкуството трябва да сме различни, трябва де е нещо ново, нещо провокативно. Този бизнес не е за монахини в края на краищата. Хората искат и да гледат, и да слушат, да си провокативен, да си интересен. Нямам от какво да се притеснявам. За нито едно списание до този момент не съм се съблякла гола, защото не искам, защото сексапилът може да се покаже по съвсем друг начин - чрез танци, вижте какво прави Дженифър Лопес, Бионсе... Да не би да са се съблекли някъде, но са №1." -  обяснява Глория и заявява, че колкото и пари да й дават не би го направила.

За трудностите, през които е преминала и за стандарта й на живот, звездата обобщава: "Всичко съм видяла аз - и бял хляб, и черен хляб, и с хайвер, и без хайвер. И това, което съм постигнала, съм си го постигнала сама, благодарение на характера ми, благодарение на труда ми, благодарение на хората, които са около мен, които ме подкрепят, които ми помагат, които ми бият понякога по един шут да вървя напред".

За Dancing Stars тя заявява, че не се страхува да се изправи пред новото предизвикателство.

"Аз съм си аз - това, което съм. Скромността е липса на други качества. Горда съм с това, което съм направила в живота си - безкрайно много концерти, участия, фенове,песни, клипове. Сега просто искам да направя нещо различно, нещо ново и не ме е страх".