Емилия сподели в телевизионно интервю, че твърде често се случва да чете небивалици по свой адрес, които се тиражират в жълтите медии. Фолк звездата даде пример с последната клюка, обходила публичното пространство тези дни, според която тя е бременна.

Изпълнителката не скри изумлението си, че дори са подправили нейна снимка, като са уголемили корема й за по-голяма достоверност на скалъпената "новина".

Друг път пък от снимка, на която са Емилия, Глория и Коко Динев, умишлено някои медии са изрязали нея, представяйки колежката й от "Пайнер" като новата любовница на бизнесмена.

"Аз съм такъв човек, че съм открита и не само това, а ме ядосват неща, които се тиражират и не са верни, и не са справедливи, и нямат нищо общо с истината. И аз бързам да кажа истината, но това изобщо не ми носи никакви добри коментари", подчерта изпълнителката.

Емилия обясни още, че не желае да премълчава, когато вижда явната несправедливост и винаги е готова да сподели истината, каквото и да й коства откровението.

"Имам чувството, че не съм много долюбвана от медиите и по някакъв начин има големи атаки. Има някои колеги, пише се за тях, но сякаш е в тяхна полза, по-позитивни новини. Аз имам много развито чувство за справедливост, пише blife.bg.

Това много ме тормози, много ме мъчи. Ако видя нещо, че не е справедливо, независимо дали е свързано с мен или някой мой близък, когото много уважавам, обичам и държа на него, искам да излезе справедливостта наяве и не мога да мълча.

Такава съм си и може би това ми носи повече лоши коментари и феновете се настройват против мен, но аз не мога да се променя и ще бъда такава докрай", категорично заяви тя.