Цеце Орешкова залюби наркодилър. Македонската манекенка осребри по най-добрия възможен начин участието си в българския „Биг Брадър“.

След формата на предаването македонката се събра с албански бизнесмен. Който обаче е по-известен с бизнеса си с наркотици и като криминален елемент.

Въпреки че бе представена на публиката като най-успешната македонска манекенка Цеце признава, че далеч не се издържа единствено с професията си. Затова подобно на повечето си колежки и тя си хваща богато гадже.

Новият й възлюбен Бесмир е родом от албанската столица Тирана и няколко пъти е бил разследван от полицията, заради връзките му с крими елементи, пише hotarena.net. Самият той дори е излежавал няколкомесечна присъда, която според разследващи журналисти от Скопие, неоснователно е била намалена, заради положен от него труд зад решетките.

Откакто Цеце се събрала с наркодилъра, пресата в Македония й обръща все по-голямо внимание. А вместо да се крият манекенката и бандитът не спират да се показват и дори гостуват заедно в тв предаване.

Очаква се Цеце и новото й гадже скоро да стъпят на българска земя. А повод за посещението ще са награди на родна медия.