На 17 март в столичния бар RockIT от 17.00 часа ще стартира before patry, включващо среща с участниците в SWEDISH EMPIRE TOUR 2013.

Официално от щаба на шведската бойна машина Sabaton е потвърдено 100% присъствие на бандата, а в най-скоро време организаторите очакват официално потвърждение и от Eluveitie и Wisdom.

На купона всеки ще може да се докосне до своите любимци, да ги поздрави лично, да ги покани на масата си, да ги почерпи, да се снима с тях в уникална обстановка, да получи автограф или просто да си поговори с тях. Музиката, която ще звучи ще е своеобразен микс от любими песни и изпълнители на гостите.

Поради големия интерес, на входа предимство ще получат притежателите на пропуски за концерта на следващият ден, като същите ще се продават и на място. Входът за партито пък ще е 5 лева.

Преди няколко дни Sabaton се превърна в най-титулованата шведска група, добавяйки още три награди и от Bandit Rock Awards 2013, където спечелиха и в трите номинации за:Най-добро live изпълнение; Най-добра шведска група; Най-добър шведски албум.

Напомняме, че едно от най-очакваните събития, а именно концерта на Sabaton, Eluveitie и Wisdom, ще се състои в столичната зала „Универсиада” на 18 март 2013 г.