15 000 лева дължи Весковата Цветанка на Миглена Ангелова.

Телевизионната водеща е решила да прибегне към крайната мярка – съд, защото по друг начин не можела да си вземе парите.

Бившата съпруга на Веселин Маринов вече е и бивша приятелка на Ангелова.

Преди време те били като дупе и гащи, споделяли си всичко, прекарвали с часове на телефона, но хубавата дружба била развалена от бизнес интереси.

Преди няколко години Цветанка се амбицирала да издава женско списание и поканила приятелката си да стане главен редактор. париДори подписали договор и й определила заплата 3000 лева на месец.

Мадам „Искрено и лично“ вчела задачата присърце и започнала да работи. След първите няколко броя обаче изданието забоксувало, не могло да се наложи на пазара и бавно започнало да фалира.

Собственичката Цветанка обаче уверявала приятелката си, че ще й плати, само да падне някой лев от реклама.

Левове падали от време на време, но все не се стигало до заветната заплата. Тъй като през цялото време Ангелова работела, тя си искала непрекъснато парите, дори когато списанието залязло.

Обещанията на приятелката й били – другата седмица, след десет дни, а накрая приятелството отшумяла и Весковица спряла да й вдига телефона. Сумата от неизплатените заплати била 15000 лева.

Сега за отмъщение и назидание Миглена смята да вкара бившата си шефка в предаването „Съдът влиза“, да изложи казуса и да чуе какво ще каже съдия Искра Онцова в ефир.