Бившата гюлехвъргачка Мими Драмбозова няма да живее повече сред съседите си в ситкома "Етажна собственост" .

Четвъртият сезон на сериала тръгва през март, но без Милица Гладнишка, която изпълнява забавната роля.

Съкращението на персонажа не е решение на сценаристите за новите серии. Актрисата сама се отказва от епизодите още преди да предложат договор за следващия сезон. Това се случва през декември миналата година.

"Мисля, че няма какво да разтягам образа на Мими повече. Трябва да си сменя амплоато. Реших, че ще ми дойде много да изкарам и четвърти сезон в този образ. Ще ми се да сменя властната Мими за по-тих персонаж. Освен това предпочетох да засиля малко нещата с музиката", каза Гладнишка пред в. "24 часа".

Тя няма представа как екипът ще реши проблема с отсъствието на героинята й от сюжетната линия. Предполага, че има вероятност сценаристите да оставят Драмбозова в луксозния комплекс "Шишарка Резидънс", тъй като действието в новия сезон няма да се развива там.

Въпреки че Милица Гладнишка няма да е заета със снимането в "Етажна собственост", не се оплаква от липса на ангажименти. В момента тя записва със секстета на Михаил Йосифов, а освен това ще участва и в предаването "Като две капки вода" по Нова тв, което тръгва на 6 март. Заради участието си в новото предаване тя отказва наскоро и ролята на надзирателката мама Мортън от мюзикъла "Чикаго".