Изненадващата оставка на Бойко Борисов потресе и звездите.

Неочакваното решение на премиера да се оттегли предизвика и първите реакции в мрежата. Родните знаменитости не пропуснаха да изразят шока си от неочаквания обрат на събитията.

„Горко ни!“, пишат тризначките Вяра, Надежда и Любов. Същата е реакцията и на Магърдич Халваджиян, пише kliuki.net. В момента продуцентът е на семейна ваканция на Малдивите, но активно участва в дискусиите около политическите събития у нас, чрез социалната мрежа.

Подобна беше и реакцията на Рафи Бохосян. „Нямам думи… нямам думи, за това, което се случва в България!“, коментира певецът. Шокът от изявлението на премиера предизвика силен отзвук в социалната мрежа.

''Е, какво ще кажете за оставката на Бойко Борисов? Дали това ще доведе до други безредици в България или сме на финална права да тръгнем към по-добро време?'', пита Златка Димитрова.

Профилът в социалната мрежа на Андрей Слабаков пък беше залят от коментари на хора, които го поздравяваха за достойната позиция на протеста вчера. От Hotnews.bg припомняме, че снощи негов приятел бе ударен в главата с палка от полицай и загуби съзнание. Камерите хванаха как Андрей му оказва спешна помощ, а по-късно се качи с него и още пострадали в линейка за Пирогов.

От профилите на Николета Лозанова във Фейсбук пък се откроиха постове, подканящи хората да подкрепят Бойко Борисов. Не е ясно обаче, дали Ни Ло е автор на изявленията или някои от админите, които поддържат страниците й.

Венци Мицов от "Хиподил"също заля профила си с коментари:

Виолета Сечкова пък показа позицията си отговаряйки на въпрос във Фейсбук и харесвайки страница озаглавена ''Бойко Борисов'':

Алисия:

Венета Харизанова:

Емил Кошлуков:

Любен Дилов-син:

Постовете на Мишо Шамара по темата са над 10 до момента, като рапърът не пести обиди по адрес на Борисов (16+):

Припомняме ви, че днес сутринта премиерът Бойко Борисов обяви, че кабинетът подава оставка. В свое изявление той сподели, че не желае да гледа Орлов мост окървавен и връща властта в ръцете на народа. Повече вижте .