Анонимен информатор разкри, че Алисия наистина е била любовница на един от бившите босове на СИК Георги Пехливанов.

„Писателят Георги Стoев, лека му пръст, не е излъгал относно Георги Пехливанов. Още нещо интересно - когато Алисия му е била любовница, той е бил женен, а едновременно с това е спял и с фолк певицата Кати. Даже им е бил подарил едни и същи телефони - Нокиа с капаче и си е правел майтап с тях“, разказва читателят, който очевидно е бил приближен до някоя от споменатите фигури, пише hotarena.net.

Нещо повече. По думите му един от клиповете на Алисия – „Искам пак“, е бил сниман именно в базата на Пехливанов на язовир „Искър“, близо до Щъркелово гнездо. В същото време певицата твърди, че не е познавала Пехливанов по онова време, а в последствие – покрай Валери.

„И Кати, и Алисия са знаели една за друга, но са се правели на „калинки“, защото са си били меркантилни, неизвестни и голи като пушки“, продължава с разкритията източникът.

Припомняме, че пръв за евентуалната връзка между Алисия и Георги Пехливанов разкри покойният писател Жоро Стоев. Вижте и откъса от книгата, в която се споменава за връзката на Алисия с Пехливанов.

„Час по-късно самата Алисия звънна на Пехливанов. След като той й позвъни, чух дългите й обяснения, че била на ваучер. Чистосърдечно си призна, че живее в „Дружба 1“, близо до езерото, но не било проблем да дойде до хотел „Плиска“ с автобус номер 204, щяла да пристигне най-много до половин час. Обясни как ще е облечена, а на уверението на Пехливанов, че ще я познае, защото е гледал всичките й клипове, отговори, че на живо е различна. Настоя, като дойде до входа на хотела, да звънне отново за по-сигурно.

Приближихме се с джипа почти до входа и се наложи наистина да сляза да я разпозная, дори след обаждането й. Беше права. Нямаше нищо общо с фолк дивата от клиповете. Пехливанов беше разочарован не само от вида й, но и от облеклото й...“

Припомняме, че Жоро Пехливанов е един от бившите босове на СИК и дясна ръка на спрягания като наркомафиот номер 1 в България Поли Пантев. Пехливанов бе съден за укрити данъци – близо 100 хиляди лева неплатени налози.