Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи  са първите участници, които ще гледаме в „Като две капки вода”. 

Риалитито стартира 6 март точно в 20 ч.  на Нова ТВ. Тогава Зуека и Рачков, които са водещи,  и журито: Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син ще посрещнат осемте български звезди.

В продължение на няколко месеца те ще трябва да влязат в кожата на световноизвестни музикални икони.

Актрисата и тв водеща Диана Любенова ще трябва да се превъплъти в Майкъл Джексън. Звездата от "Корпус за бързо реагиране" признава, че влиза в шоуто заради голямото актьорско предизвикателство, но най-вече заради това, че винаги е мечтала да пее на сцена.

Тя сподели също, че никога не се е занимавала професионално с музика, но ще се опита да впечатли журито с убедително сценично поведение.

Пада си по „черната” музика, но не крие, че слуша и много други стилове – от Мадона през хард-рок до Риана. На въпроса обаче в кого би искала да се преобрази, посочва, че с удоволствие би се преобразила като мъж, особено като Елвис Пресли или Симпли Ред.

„Време е хората да разберат, че Милица е красива, грациозна и елегантна”, споделя актрисата, станала известна с ролята си на Мими от комедийния сериал „Етажна собственост”.

Освен от малкия екран, част от зрителите я познават и от джаз сцената. Заедно с актьорското майсторство, Милица е учила още оперно и джаз пеене.

Нейни  близки я оприличават на Гена Димитрова, затова признава, че с удоволствие би се превъплътила в образа на голямата ни оперна певица. Не би отказала обаче да се трансформира и като големите джаз звезди Арета Франклин и Ела Фицджералд.

Обещава да се старае изключително много, що се отнася до танците – макар да умее да прави шпагат, признава, че бързите стъпки и сложните хореографии определено ще са предизвикателство за нея.

Мнозина зрители лудят по Албена Михова заради ролите й  от предаването„Пълна лудница”, а така също и от театралната сцена. Но малцина от тях знаят, че русокосата фурия има зад гърба си и музикална кариера.

Определя се като „джазменка”, но има сериозен репертоар от изпълнения на рок и кънтри песни. Признава, че в „Като две капки вода” танците определено ще бъдат по-голямото предизвикателство за нея, но това, което най-много очаква от шоуто, е да се забавлява.

Рафи Богосян пък ще влезе в обувките на Лейди Гага. Макар да е  най-младият участник в шоуто, е единственият, който вече е бил на върха на музикално телевизионно шоу.

Победителят в X Factor нееднократно е доказвал, че е истинска фурия на сцената. Зрителите на Нова ТВ са го виждали в образа на Фреди Меркюри, а така също и в изпълнения на хитове на музикални звезди като Тина Търнър, Адел, Роби Уилямс, Джордж Майкъл и много други.